6974125603 Χώρα (πρώην σχολή ουρσουλινών), Νάξος focusnaxos@hotmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Είμαστε δίπλα σας για τη φωτογράφιση των εκδηλώσεων που θέλετε να κρατήσετε ζωντανές στη μνήμη σας. Οι έμπειροι φωτογράφοι μας, αναλαμβάνουν την επαγγελματική φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση εκδηλώσεων, εγκαινίων, συναυλιών, συνέδριων, αγώνων και οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε στη Νάξο και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ 
ΧΩΡΩΝ
Διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορούμε να αναλάβουμε την φωτογράφιση επιχειρήσεων όπως ξενοδοχείων, πολυτελών κατοικιών, διαμερισμάτων, airbnb, εστιατορίων κ.α. Δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα της σύνθεσης και του χρώματος και την ψηφιακή επεξεργασία. Το αποτέλεσμα είναι υψηλής αισθητικής, ένας τέλειος συνδυασμός δημιουργικής προσέγγισης και άρτιας τεχνικής, με προσοχή στη λεπτομέρεια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Αναλαμβάνουμε τη φωτογράφηση των προϊόντων σας για την ιστοσελίδα, το  eshop ή τους έντυπους καταλόγους σας. Τραβάμε διαυγείς και ευκρινείς φωτογραφίες των προϊόντων σε λευκό ή μαύρο φόντο, σε διαφάνεια και σε concept. Στην συνέχεια επεξεργαζόμαστε τις φωτογραφίες με προοπτική να εισαχθούν στην ιστοσελίδα ή σε κάποιο έντυπο υλικό που θα θέλατε να εκτυπώσετε για διαφημιστικούς λόγους.